Aug 14

Dit keer waren opa en oma Muizelaar 45 jaar getrouwd dus dat is ook een goede reden om een feestje te houden. met de hele familie stapte we sochtends op de stoomboot van Enkhuizen naar Medemblik. Onder het genot van koffie met gebak genoten we van het mooie weer en en het moois dat op het water te bewonderen was. Nou ja water volgens Yara vaarde we op de oceaan. In Medemblik hebben we het bakkerijmuseum bezocht en daarna op de stoomtram gestapt naar Hoorn. In de stoomtram werd ons een gezellige lunch geserveerd in de restaurantcoupe. Vanuit Hoorn zijn we met de trein terug gegaan naar Enkhuizen waar we heerlijk op een zonnig terras hebben genoten van een hapje en een drankje. Terug in Lelystad zijn we naar het restaurant Food for Friends gegaan waar we in een aparte ruimte aan een grote tafel hebben genoten van lekker eten.

We hebben opa en oma verwend met de belofte voor het kopen en maken van een mooie inloopdouche in hun badkamer ter vervanging van het ligbad.

written by admin


Leave a Reply