Aug 08

huhhhhh waar gaat dit nou over? We willen nog een kleine aanvulling in onze huiskamer en wel 2 losse stoelen. Nou heb ik bij een vriendin van mij prachtige mooie stoelen zien staan die ook heel goed in ons interieur zouden passen. Dus we zijn al enkele weken op zoek naar zulke exemplaren. De naam: Charly, ontworpen door Gerard van de Berg in 1983. O ja en nog steeds enorm populair en echte collector-items. Inderdaad: kassa!!

Maar dat is dan weer niet helemaal de bedoeling dus met 2 tweedehandsjes zijn we ook heel tevreden. En die vonden we op marktplaats met 1 vervelend gegeven de stof was volledig vervallen. Nou wouden we leren stoeltjes dus een stoffeerder gezocht die ze opnieuw kan stofferen met leer. Dat is gelukt en we weten nu hoe lang we moeten sparen voordat we onze stoeltjes vol trots in onze pas geverfde huiskamer kunnen zetten. Waarschijnlijk moeten we tegen die tijd weer schilderen :)))))))))))))))))))))))))

written by admin


Leave a Reply