Jul 26

Onze hele zomer staat een beetje in het teken van feesten en feestjes. Vandaag is opa Muizelaar 75 jaar geworden en waarom zou je dan geen feestje vieren. we zijn met de hele familie naar de Orchideeenhoeve in Luttelgeest geweest waar we ons hebben vergaapt aan de bloemen, planten en vlinders. Daarna is het hele gezelschap verhuist naar Swifterbant waar we in de achtertuin van Max en Petra hebben gebarbequed. Opa is verwend met een waterornament voor op z’n balkon waar hij erg blij mee was.

written by admin

Jul 25

Nee wij gaan niet verhuizen, onze vriend en collega Rene ging vandaag met z’n gezin verhuizen. De familie gaat op stand wonen in Emmelhage, een dure nieuwbouwwijk in Emmeloord. Tja en vrienden helpen vrienden dus we moesten even de handen uit de mouwen steken en een paar keer een vrachtwagen vullen en weer leeghalen. Wat een spullen hebben die mensen zeg :))))))))))))))))

written by admin

Jul 19

Vandaag viert Tom zijn verjaardag met de Muizelaren in Joure. Oma werd dit jaar 70 en heeft voor haar verjaardag een ballonvlucht gekregen en vandaag zou de grote dag zijn. Ja zou want het weer liet het afweten en dus moeten we afwijken naar een andere datum. Maar ja het vlees voor de barbeque was gekocht, de taart besteld en de rose stond al koud…………dus we hebben weer een feestje maar niet zo heel hoog in de lucht maar op het ablkon van Ron en Els. Een toplokatie!!

written by admin

Jul 16

Vandaag heeft Tom weer feest, zijn beste vriend Thijs is jarig en viert dit met z’n vrienden op hun boerderij. Dat is natuurlijk helemaal top, lekker veel ruimte, een enorme trampoline, een grote skelter en veel plekken om je te verstoppen.

written by admin

Jul 15

Vandaag is ons mannetje echt 8 jaar geworden. Waar blijft de tijd. Vandaag vieren we het feest met de van Dijken en aanstaande zondag met de Muizelaren. Zo is het voor ons te overzien, Tom heeft lekker veel feestjes en we eten vooral vaak taart.

En je hoeft natuurlijk niet te raden wat hij voor zijn verjaardag heeft gekregen: lego,lego, o ja en ook nog lego.

written by admin

Jul 03

en we blijven lekker thuis.

Ja echt waar, we gaan wel dagjes weg en de kids hebben ook nog wat logeerpartijtjes in het verschiet maar het is voor ons gezinnetje dit jaar het beste om relaxt thuis te genieten van het mooie weer, elkaar en de barbeque.

Trouwens er moet nog heel wat geschilderd worden in huis dus we zullen ons best wel vermaken.

written by admin

Jul 02

Tom is in de schoolvakantie jarig dus hij had de keus om voor de vakantie of na de vakantie te tracteren op school. Voor de familie hadden we al 2 andere datums en voor z’n vriendenfeest wachten we tot na de vakantie dus dat maakt 4 keer jarig zijn en maar 1 keer 8 jaar worden.

Tom tracteerde op mini-croissantjes met een knakworstje erin wat al een beetje traditie begint te worden want dat was ook zijn tractatie met het kerstfeest op school.

Er werd enorm gezongen en gelachen en alle klasgenoten hebben zich de broodjes goed laten smaken.

written by admin

Jul 01

Wat begon met een aanpassing voor een andere televisie is nu een beetje uit de hand gelopen. De gehele huiskamer is verandert, we hebben weer van alles bedacht, gekocht ondertussen weer verkocht maar nu komen dan toch de laatste loodjes in zicht. De huiskamer begint weer huiskamer te worden. Vandaag hebben we een hele leuke 2e hands kast op de kop getikt bij een bedrijfje in Lelystad. En we konden er een mooie deal van maken want de verkoper wou onze oude kast graag hebben. Dus we hebben antiek geruild voor iets moderners en voor namelijk iets strakkers wat beter bij de rest past.

written by admin