Jun 28

Papa is vandaag samen met oom Max naar een whiskyproeverij geweest in Almere. Ze beginnen hier samen een traditie van te maken want vorig jaar waren ze ook al geweest. De drankvoorraad is weer enorm aangevuld thuis. Het vervoer hadden ze goed geregeld want ze gingen met de trein heen en kwamen met de auto, Petra haalde ze op, terug. Toen Marco een paar dagen later gevraagd werd wie de Bob was geweest riep hij: de treinmachinist. Ik denk dat dat genoeg zegt over de staat waarin de mannen verkeerde toen ze weer huiswaarts gingen.

written by admin

Jun 25

Tom is 2 dagen op schoolkamp. Ze zijn richting Hattem naar een scoutingterrein waar ze kunnen kamperen in een grote schuur. Dus slaapzak en luchtbed mee, zelf geschilderd tshirt aan en allemaal in de auto’s. De volgende dag kwamen ze helemaal door het dolle heen en volledig stuk terug. We hebben Tom eerst maar een uurtje in bad gezet om weer lekker te gaan ruiken. Hij heeft enorm genoten en er nog dagen over gesproken.

written by admin

Jun 24

De laatste loodjes zijn in zicht. Vandaag moet mama nog één keer geopereerd worden en dan kan het herstellen beginnen.

written by admin

Jun 15

We zijn vandaag heerlijk een dag naar de dierentuin in Amersfoort geweest. We hebben erg geboft met het weer en hebben dan ook de hele dag kunnen genieten van de dieren en elkaar. Oom Ferry en tante Mariska waren ook mee dus dat was helemaal leuk voor de kids.

Oom Ferry en papa hadden nog een hele bijzondere kikker gevonden, klein en heel fel blauw zat hij op een hekje onder een struik. Ze zijn vast niet de eerste die er intrapte maar toen ze dichterbij kwamen zagen ze dat hij met zijn pootje was vastgetimmert op het hek en oja hij was van plastic.

De (nep) dinosaurussen waren wel erg indrukwekkend en zeker voor Yara ook een beetje eng omdat er hier en daar enorm hard gebrul uit kwam.

We hebben genoten.

written by admin

Jun 05

Op Tom’s school werden vandaag bijzondere weddenschappen uitgevoerd om daarmee geld in te zamelen voor een basisschool in Afrika. Bij Tom in de klas was de weddenschap dat ze met alle kinderen 2 torens konden bouwen. En het is ze gelukt.

De directeur was de pineut want hij verloor zijn snor met een weddenschap maar gelukkig vond iedereen het hem heel goed staan.

written by admin