May 29

We hebben vandaag een verdrietige week afgesloten. Peter, Marco’s vriend is afgelopen week na een ziekbed overleden en werd vandaag gecremeerd. Marco heeft geholpen de kist te dragen wat hij een enorme eer vond maar ook heel moeilijk. Het was een bijzondere uitvaart die veel indruk op ons heeft gemaakt.

“rust zacht, lieve vriend”

written by admin

May 21

Tom is vandaag met zijn grote vriend Thijs naar Almere geweest om het Stoomfestival te bezoeken. Hij kwam met geweldige verhalen thuis en heeft enorm genoten. Tja als je ambities hebt om trambestuurder te worden dan moet je je natuurlijk ook een beetje verdiepen in hou het vroeger ging.

written by admin

May 04

Vandaag beginnen de bestralingen en wordt het voor ons allemaal heel druk en lekker onregelmatig. Tom gaat vaak bij zijn buurmeisje lunchen wat hij natuurlijk heel erg vervelend vind :))))) en Yara gaat wat meer halve dagen naar de creche dan 2 hele dagen per week. Maar we hebben een strak schema gemaakt dus het zal allemaal wel loslopen.

written by admin

May 01

Ook dit jaar werden er bij Tom op school en bij Yara op de creche foto’s gemaakt. En ik moet zeggen ze zijn weer heel leuk geworden.

Oordeel zelf.

written by admin