Mar 28

Nee we zijn niet naar de dierentuin geweest, we hadden een feestje in Amstelveen waar onze grote vriend Jacques 60 jaar jong werd.

Omdat hij een link heeft met een getekend girafje met de naam Olaf hebben we hem verwend met allemaal kadootjes die iets met Olaf te maken hadden. Een t-shirt met een afbeelding van het lijf van Olaf, een baseball-cape met een foto van Olaf, buttons met Olaf erop en een eigengemaakt groot schilderij van Olaf. Gelukkig vond Jacques het allemaal erg leuk dus we zijn weer een plekje gestegen op de populariteitsladder.

img_3229site

written by admin

Mar 18

Vandaag heeft Tom kennis gemaakt met de sport softtennis. Het woord zegt het al dat is tennissen met een zacht balletje en zeker geen tennis voor softies. Softtennis ging Tom stukken beter af dan badminton omdat het racket korter is dus makkelijker om mee te spelen. Hij vond het geweldig maar zijn keus is uiteindelijk op basketbal gevallen. Nou is hij zo wie zo gek op sporten dus of dat zijn definitieve keus is moeten we nog afwachten want zodra het weer mag van de KNO-arts gaat Tom eerst zijn B-diploma halen voordat hij zich inschrijft bij een sportvereniging. Maar het zou ons niets verbazen als we binnenkort wekelijks langs het basketbalveld onze oudste staan toe te juichen.

written by admin

Mar 05

Yara is vandaag voor het eerst gaan wennen op de 3+ groep op de crèche. Dit is een grotere groep waarbij de kinderen worden voorbereid op het doorstromen naar de basisschool. Het spelen en leren gaat meer door elkaar heen lopen en ook het zelfstandiger handelen (jas aan, plassen, brood smeren) wordt extra gestimuleerd.

Nou is Yara al langer een kind van zelf doen maar de overgang naar een nieuwe groep was toch wel spannend, zeker ook omdat ze nu letterlijk voor de deur buiten speelt en dus iedere dag mama in huis kan zien rondlopen.

written by admin