Jan 31

Ieder jaar kunnen de basisschoolleerlingen diverse sporten uitproberen voor 2 of 3 keer om op die manier kennis te maken met een sport die ze niet kennen.

Tom had dit jaar zijn keus laten vallen op: basketbal, badminton en soft tennis.

Na in december te zijn wezen basketballen, wat hij helemaal geweldig vond, was het nu de beurt aan badminton.

Helaas niet zo’n succes. De hand/oog-coördinatie was voor Tom even te hoog gegrepen en we kunnen badminton dus rustig afschrijven uit het rijtje leuke sporten.

written by admin

Jan 30

Ieder viert Tom’s school z’n verjaardag met een groot feest voor alle kinderen en ook alle papa’s, mama’s en broertjes en zusjes zijn welkom. Er wordt dan van alles georganiseerd zoals: koekhappen, sminken, spijkerbroek hangen en lekker smikkelen en smullen van poffertjes en broodjes worst. Ze hadden er weer een enorm leuk feest van gemaakt waar we dan ook alle vier van hebben genoten. En voor de tombola hebben we natuurlijk weer de nodige overbodige “troep” uit huis ingeleverd.

written by admin

Jan 01

Oud en Nieuw vieren we meestal gewoon lekker thuis. Tom en Yara zijn eerst lekker gaan slapen en zouden om half 12 wakker gemaakt worden om het vuurwerk te zien. Het heeft heel wat pogingen geduurd voordat ze allebei met open ogen op het aanrecht zaten om het vuurwerk te bewonderen.

Goede voornemens voor 2009: Mama gaat beter worden, Tom blijft z’n best doen op school, Yara gaat zich voorbereiden op de grote school en Marco blijft goed op z’n gezinnetje passen.

written by admin