Jan 05

Onze neef had ons getrakteerd op een lunch.
Hij had voor lekkere broodjes gezorgd.
En hij had voor een feestelijke tafel gezorgd

written by admin

Aug 17

nou ja helaas voor sommige dan. Tom was helemaal hieperdepieper dat hij vanochtend weer naar school mocht. Eindelijk was de vakantie voorbij. Hij heeft enorm genoten van de vakantie maar was toch blij dat het weer tijd was om naar school te gaan. Yara is ook weer met plezier op de creche begonnen maar kijkt er wel erg naar uit dat ze naar Tom’s school toe mag.

Tja en papa en mama zijn ook weer gaan werken, joepie, wanneer begint de kerstvakantie???

written by admin

Aug 14

Dit keer waren opa en oma Muizelaar 45 jaar getrouwd dus dat is ook een goede reden om een feestje te houden. met de hele familie stapte we sochtends op de stoomboot van Enkhuizen naar Medemblik. Onder het genot van koffie met gebak genoten we van het mooie weer en en het moois dat op het water te bewonderen was. Nou ja water volgens Yara vaarde we op de oceaan. In Medemblik hebben we het bakkerijmuseum bezocht en daarna op de stoomtram gestapt naar Hoorn. In de stoomtram werd ons een gezellige lunch geserveerd in de restaurantcoupe. Vanuit Hoorn zijn we met de trein terug gegaan naar Enkhuizen waar we heerlijk op een zonnig terras hebben genoten van een hapje en een drankje. Terug in Lelystad zijn we naar het restaurant Food for Friends gegaan waar we in een aparte ruimte aan een grote tafel hebben genoten van lekker eten.

We hebben opa en oma verwend met de belofte voor het kopen en maken van een mooie inloopdouche in hun badkamer ter vervanging van het ligbad.

written by admin

Aug 01

Mama voelt zich weer goed dus er kan weer geld verdient worden. Nee niet bij de baas maar op de rommelmarkt samen met oom Ferry en tante Mariska. Het was vroeg op mar wel een hele leuke dag met helaas niet zoveel omzet want er was geen promotie voor gemaakt dus ook niet zo druk. Maar de volgende staat al weer in de agenda.

written by admin

Jul 26

Onze hele zomer staat een beetje in het teken van feesten en feestjes. Vandaag is opa Muizelaar 75 jaar geworden en waarom zou je dan geen feestje vieren. we zijn met de hele familie naar de Orchideeenhoeve in Luttelgeest geweest waar we ons hebben vergaapt aan de bloemen, planten en vlinders. Daarna is het hele gezelschap verhuist naar Swifterbant waar we in de achtertuin van Max en Petra hebben gebarbequed. Opa is verwend met een waterornament voor op z’n balkon waar hij erg blij mee was.

written by admin

Jul 25

Nee wij gaan niet verhuizen, onze vriend en collega Rene ging vandaag met z’n gezin verhuizen. De familie gaat op stand wonen in Emmelhage, een dure nieuwbouwwijk in Emmeloord. Tja en vrienden helpen vrienden dus we moesten even de handen uit de mouwen steken en een paar keer een vrachtwagen vullen en weer leeghalen. Wat een spullen hebben die mensen zeg :))))))))))))))))

written by admin

Jul 19

Vandaag viert Tom zijn verjaardag met de Muizelaren in Joure. Oma werd dit jaar 70 en heeft voor haar verjaardag een ballonvlucht gekregen en vandaag zou de grote dag zijn. Ja zou want het weer liet het afweten en dus moeten we afwijken naar een andere datum. Maar ja het vlees voor de barbeque was gekocht, de taart besteld en de rose stond al koud…………dus we hebben weer een feestje maar niet zo heel hoog in de lucht maar op het ablkon van Ron en Els. Een toplokatie!!

written by admin

Jun 28

Papa is vandaag samen met oom Max naar een whiskyproeverij geweest in Almere. Ze beginnen hier samen een traditie van te maken want vorig jaar waren ze ook al geweest. De drankvoorraad is weer enorm aangevuld thuis. Het vervoer hadden ze goed geregeld want ze gingen met de trein heen en kwamen met de auto, Petra haalde ze op, terug. Toen Marco een paar dagen later gevraagd werd wie de Bob was geweest riep hij: de treinmachinist. Ik denk dat dat genoeg zegt over de staat waarin de mannen verkeerde toen ze weer huiswaarts gingen.

written by admin

Jun 24

De laatste loodjes zijn in zicht. Vandaag moet mama nog één keer geopereerd worden en dan kan het herstellen beginnen.

written by admin

Jun 15

We zijn vandaag heerlijk een dag naar de dierentuin in Amersfoort geweest. We hebben erg geboft met het weer en hebben dan ook de hele dag kunnen genieten van de dieren en elkaar. Oom Ferry en tante Mariska waren ook mee dus dat was helemaal leuk voor de kids.

Oom Ferry en papa hadden nog een hele bijzondere kikker gevonden, klein en heel fel blauw zat hij op een hekje onder een struik. Ze zijn vast niet de eerste die er intrapte maar toen ze dichterbij kwamen zagen ze dat hij met zijn pootje was vastgetimmert op het hek en oja hij was van plastic.

De (nep) dinosaurussen waren wel erg indrukwekkend en zeker voor Yara ook een beetje eng omdat er hier en daar enorm hard gebrul uit kwam.

We hebben genoten.

written by admin