Feb 09

Tom heeft na veel nadenken en rondkijken besloten om vanaf het schooljaar 2013-2014 zijn toekomst voort te zetten op de SGL.

De school waar ook tante Laura en Mama heen zijn geweest dus zij zijn heel blij met deze verstandige keus.

We gingen met z’n viertjes naar school om Tom in te schrijven want ook Yara was heel nieuwsgierig naar waar Tom straks naar school gaat.

Papa en Mama wensen je veel plezier op de SGL.

 

SGL

written by admin

Jul 16

Vandaag heeft Tom weer feest, zijn beste vriend Thijs is jarig en viert dit met z’n vrienden op hun boerderij. Dat is natuurlijk helemaal top, lekker veel ruimte, een enorme trampoline, een grote skelter en veel plekken om je te verstoppen.

written by admin

Jul 15

Vandaag is ons mannetje echt 8 jaar geworden. Waar blijft de tijd. Vandaag vieren we het feest met de van Dijken en aanstaande zondag met de Muizelaren. Zo is het voor ons te overzien, Tom heeft lekker veel feestjes en we eten vooral vaak taart.

En je hoeft natuurlijk niet te raden wat hij voor zijn verjaardag heeft gekregen: lego,lego, o ja en ook nog lego.

written by admin

Jul 02

Tom is in de schoolvakantie jarig dus hij had de keus om voor de vakantie of na de vakantie te tracteren op school. Voor de familie hadden we al 2 andere datums en voor z’n vriendenfeest wachten we tot na de vakantie dus dat maakt 4 keer jarig zijn en maar 1 keer 8 jaar worden.

Tom tracteerde op mini-croissantjes met een knakworstje erin wat al een beetje traditie begint te worden want dat was ook zijn tractatie met het kerstfeest op school.

Er werd enorm gezongen en gelachen en alle klasgenoten hebben zich de broodjes goed laten smaken.

written by admin

Jun 25

Tom is 2 dagen op schoolkamp. Ze zijn richting Hattem naar een scoutingterrein waar ze kunnen kamperen in een grote schuur. Dus slaapzak en luchtbed mee, zelf geschilderd tshirt aan en allemaal in de auto’s. De volgende dag kwamen ze helemaal door het dolle heen en volledig stuk terug. We hebben Tom eerst maar een uurtje in bad gezet om weer lekker te gaan ruiken. Hij heeft enorm genoten en er nog dagen over gesproken.

written by admin

Jun 05

Op Tom’s school werden vandaag bijzondere weddenschappen uitgevoerd om daarmee geld in te zamelen voor een basisschool in Afrika. Bij Tom in de klas was de weddenschap dat ze met alle kinderen 2 torens konden bouwen. En het is ze gelukt.

De directeur was de pineut want hij verloor zijn snor met een weddenschap maar gelukkig vond iedereen het hem heel goed staan.

written by admin

May 21

Tom is vandaag met zijn grote vriend Thijs naar Almere geweest om het Stoomfestival te bezoeken. Hij kwam met geweldige verhalen thuis en heeft enorm genoten. Tja als je ambities hebt om trambestuurder te worden dan moet je je natuurlijk ook een beetje verdiepen in hou het vroeger ging.

written by admin

Mar 18

Vandaag heeft Tom kennis gemaakt met de sport softtennis. Het woord zegt het al dat is tennissen met een zacht balletje en zeker geen tennis voor softies. Softtennis ging Tom stukken beter af dan badminton omdat het racket korter is dus makkelijker om mee te spelen. Hij vond het geweldig maar zijn keus is uiteindelijk op basketbal gevallen. Nou is hij zo wie zo gek op sporten dus of dat zijn definitieve keus is moeten we nog afwachten want zodra het weer mag van de KNO-arts gaat Tom eerst zijn B-diploma halen voordat hij zich inschrijft bij een sportvereniging. Maar het zou ons niets verbazen als we binnenkort wekelijks langs het basketbalveld onze oudste staan toe te juichen.

written by admin

Feb 13

Op dedscf5279 school van Tom wordt ieder feest dat je kunt vieren ook uitbundig gevierd. Dus met carnaval was het weer een dolle boel.  Tom had van zijn vader een heel mooi pak gekregen van Darth Vader uit Star Wars. In zijdscf5280n masker zat een microfoontje waardoor hij met verdraaide stem iedereen kon bang maken. Dat was een groot succes. Ook Tom’s juf had zich met zorg verkleed als geisha wat veel indruk op de kinderen maakte.

written by admin

Jan 31

Ieder jaar kunnen de basisschoolleerlingen diverse sporten uitproberen voor 2 of 3 keer om op die manier kennis te maken met een sport die ze niet kennen.

Tom had dit jaar zijn keus laten vallen op: basketbal, badminton en soft tennis.

Na in december te zijn wezen basketballen, wat hij helemaal geweldig vond, was het nu de beurt aan badminton.

Helaas niet zo’n succes. De hand/oog-coördinatie was voor Tom even te hoog gegrepen en we kunnen badminton dus rustig afschrijven uit het rijtje leuke sporten.

written by admin