Aug 15

We lopen binnen als het zo doorgaat. Vandaag naar een rommelmarkt in Harderwijk geweest. Met 150 kramen lekker groot en ook druk bezocht. Het was een top dag met een leuke winst dus de hebben de smaak weer goed te pakken. Wanneer gaan we weer oom Ferry??

written by admin

Aug 08

huhhhhh waar gaat dit nou over? We willen nog een kleine aanvulling in onze huiskamer en wel 2 losse stoelen. Nou heb ik bij een vriendin van mij prachtige mooie stoelen zien staan die ook heel goed in ons interieur zouden passen. Dus we zijn al enkele weken op zoek naar zulke exemplaren. De naam: Charly, ontworpen door Gerard van de Berg in 1983. O ja en nog steeds enorm populair en echte collector-items. Inderdaad: kassa!!

Maar dat is dan weer niet helemaal de bedoeling dus met 2 tweedehandsjes zijn we ook heel tevreden. En die vonden we op marktplaats met 1 vervelend gegeven de stof was volledig vervallen. Nou wouden we leren stoeltjes dus een stoffeerder gezocht die ze opnieuw kan stofferen met leer. Dat is gelukt en we weten nu hoe lang we moeten sparen voordat we onze stoeltjes vol trots in onze pas geverfde huiskamer kunnen zetten. Waarschijnlijk moeten we tegen die tijd weer schilderen :)))))))))))))))))))))))))

written by admin

Aug 01

De huiskamer is nu bijna klaar, nog een klein beetje schilderwerk en dan kunnen we er weer jaren tegen. Vandaag is het nieuwe bankstel afgeleverd en het staat in onze kamer nog mooier dan in de winkel.

written by admin

Jul 01

Wat begon met een aanpassing voor een andere televisie is nu een beetje uit de hand gelopen. De gehele huiskamer is verandert, we hebben weer van alles bedacht, gekocht ondertussen weer verkocht maar nu komen dan toch de laatste loodjes in zicht. De huiskamer begint weer huiskamer te worden. Vandaag hebben we een hele leuke 2e hands kast op de kop getikt bij een bedrijfje in Lelystad. En we konden er een mooie deal van maken want de verkoper wou onze oude kast graag hebben. Dus we hebben antiek geruild voor iets moderners en voor namelijk iets strakkers wat beter bij de rest past.

written by admin